Blog

 • Ik ga met uw aanmelding aan de slag.

  Judith (matcher Home Works) vertelt.

  Precies één jaar is Judith Wever matcher bij Home Works. Samen met zo’n twaalf collega’s die ook als matcher werken, zorgt Judith ervoor dat de dagelijkse aanvragen voor het vinden van een goede, huishoudelijke hulp snel worden verwerkt. Het koppelen van de juiste hulp aan het juiste adres: dat is de uitdaging. Een rol die flink wat mensenkennis en zorgvuldigheid vraagt.

  Verder lezen
 • Schade door de hulp

  Meer dan 200.000 Nederlandse gezinnen maken regelmatig gebruik van een huishoudelijke hulp die voor hen schoonmaakt.

  Maar wat nu als per ongeluk de dure mingvaas van de kast wordt gestoten door de hulp? Wie gaat dan de schade vergoeden. Vaak is niet duidelijk hoe het precies zit.

  Verder lezen
 • Groen moet je doen. Ook in het huishouden

  Met de lente in aantocht is het heerlijk om het huis weer helemaal op te frissen en lekker schoon te (laten) maken. Het ligt voor de hand om dan klassieke schoonmaakproducten te gebruiken, zoals allesreiniger, schuurmiddel en bleek. Maar dat hoeft niet. Met een paar simpele basismiddelen maakt u snel, goedkoop en milieuvriendelijk uw eigen schoonmaakmiddelen. Home Works vertelt u graag hoe. 

  Verder lezen
 • Ontzorging tijdens spitsuur

  Als full-service organisatie wil Home Works voor iedereen een bereikbare en betrouwbare partner zijn, voor elke persoon die gebruik wil maken van huishoudelijke hulp.

   

  Verder lezen